Kasten op de heide, klik hier voor de beginpagina.


Projecten

Opbouw van de website

Nadat het domein Veluwsgoud al een tijdje geleden is opgezet werd het tijd om er ook daadwerkelijk een informatieve site neer te zetten. Dit gaat dit niet zomaar even. De basis is een goede structuur die aansluit bij het doel van de site. Daarna moet de informatieve tekst worden gemaakt en dat kost tijd.
Diverse links binnen deze site geven nog geen toegang naar andere pagina's. Er wordt aan gewerkt!
Meer . . .

Sponsorloop voor EOTAS

Even voorstellen: EOTAS. (Environment Oriented Training And Support) Een organisatie met mensen die zich al vele jaren inzetten voor de ontwikkeling van het dovenonderwijs in Tanzania.
Wij, dat zijn Nienke Munting en Gerhard Pape willen dit jaar met een groep sportivelingen deelnemen aan de 4-daagse van Nijmegen. De bedoeling is dat we hiermee sponsorgeld bijeen krijgen om de bouw van het hoofdgebouw te realiseren.
Meer . . .

Invoering van de rotatiemethode

Het houden van bijen betekent tegenwoordig dat je niet alleen bijen houdt, maar ook varroamijten. Om meer en gezondere bijen te krijgen en minder mijten is in Celle (D) de rotatiemethode ontwikkeld. Het is een methode die aansluit op de oorspronkelijke manier van leven van de bijen; elk jaar zwermen en opnieuw beginnen met een kolonie.
Meer . . .

Opleiding leraar bijenteelt

Inmiddels heb ik in Ermelo al een aantal jaren een cursus bijenhouden voor beginners gegeven. Ik ben echter nog geen officieel leraar bijenteelt. In november 2008 ben ik met de nieuwe cursus Leraar bijenteelt A gestart.
Meer . . .

©2008 Veluws Goud      Terug naar het vlieggat:   home-link      Naar de toplat:  Naar bovenkant pagina          Naar de vorige raat:   Naar vorige pagina